privé cupcake workshops

Lijkt het jullie heerlijk om met een kleine groep een middag en/of avond even iets creatiefs en totaal anders te doen? Een moment waarbij je al je creativiteit kwijt kan in het creëren en het versieren van cupcakes? Dan is deze workshop iets voor jou en jouw vriend(inn)en! Perfect voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten of babyshowers.

Tijdens deze workshop krijg je een korte introductie van Elisabeth & Valentijn met daarbij allerlei tips en tricks. In de introductie nemen we je mee in hoe je cupcakes vult, opspuit en het mooist versierd. Vervolgens mag je zelf aan de slag.

Aan het eind van deze workshop ga je naar huis met een doosje vol met jouw eigen versierde cupcakes (12 stuks). De workshop duurt ongeveer twee uur en zal plaats vinden in onze studio in Amsterdam West.

Duur: +- 2 uur
Prijs: 35 euro p.p.
Grootte groep: 8 - 15 personen
Koffie en thee inbegrepen 

Adres: Krelis Louwenstraat 1-b13, 1055KA Amsterdam. Ingang bij Hendrik de Keijser school, in de gang kun je aanbellen bij 1B13.

Mogelijke dagen:
 
Dinsdag, woensdag of donderdagavond - starttijd 19:30.
Zaterdagmiddag - starttijd 14:00.
Zondagochtend - starttijd 11:00 of zondagmiddag - starttijd 14:00.

Niveau:
 0

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Vul dan onderstaand contactformulier in met daarbij de voorkeursdag en het aantal personen. En wie weet zien we jullie binnenkort in onze studio.

PS: wil je graag de workshop volgen, maar ben je niet met 8 personen in totaal? Kijk dan op de workshop
 pagina voor de georganiseerde workshop dagen. 

 

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.