Algemene voorwaarden bakery, elisabeth & valentijn

Details

1. De klant bevestigt dat alle details in de offerte correct zijn. Alle wijzigingen aan de offerte zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Betaling & prijzen

Bruidswerk
1.1 Een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag dient te worden voldaan zodra de offerte bevestigd is om de bestelling definitief te maken en de leveringsdatum vast te leggen. Het resterende bedrag dient uiterlijk twee (2) weken voor levering te worden voldaan.
1.2 Als de bestelling vier (4) weken voor levering wordt geannuleerd, wordt 50% van de aanbetaling terugbetaald. Indien de bestelling binnen vier (4) weken voor levering wordt geannuleerd, vervalt de aanbetaling of terug betaling van het totaalbedrag volledig. Ook vervalt het recht op terugstorting van de aanbetaling als de datum voor de bestelling wordt gewijzigd na het accepteren van de offerte.
1.3 Wijzigingen aan de offerte nadat deze is geaccepteerd kan leiden tot extra kosten, de huidige dagprijzen zullen worden doorgevoerd.
1.4 Alle wijzigingen van de bestelling zijn afhankelijk van beschikbaarheid en dienen niet later dan vier (4) weken voor levering ingediend te worden.
1.5 Ivm de hoge inflatie kan het mogelijk zijn dat de prijzen wijzigen/worden verhoogd en deze worden doorgevoerd bij de tweede betaling. Mocht dit zo zijn wordt hier eerst een melding van gedaan.

Overige bestellingen
2.1 Het totaalbedrag dient te worden voldaan om de bestelling definitief te maken en de leveringsdatum vast te leggen.
2.2 Als de bestelling drie (3) weken voor levering wordt geannuleerd de gehele betaling terugbetaald. Indien de bestelling binnen drie (3) weken en tien (10) dagen voor levering wordt geannuleerd, wordt er 50% van de betaling terug betaald. Wijzigingen in ontwerp en smaak kunnen dan nog wel doorgevoerd worden. Indien de bestelling binnen tien (10) dagen voor levering wordt geannuleerd vervalt de terugbetaling van het gehele bedrag. Ook vervalt het recht op terugstorting als de datum voor de bestelling wordt gewijzigd na het bevestigen van de bestelling door middel van betaling van het totaalbedrag.
2.3 Wijzigingen aan de bestelling nadat deze voldaan kan leiden tot extra kosten, de huidige dagprijzen zullen worden doorgevoerd.
2.4 Alle wijzigingen van de bestelling zijn afhankelijk van beschikbaarheid en dienen niet later dan twee (2) weken voor levering ingediend te worden.

Levering

1. Elisabeth Valentijn garandeert een product van hoge kwaliteit maar kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden, zoals extreem weer, transportproblemen, ongelukken en andere oorzaken buiten haar invloed. Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor een korting of terugbetaling.
2. Elisabeth Valentijn is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een gast, cateraar of personen anders dan het Elisabeth Valentijn personeel. De klant is verantwoordelijk dat er een veilige plaats is om de taart te plaatsen.
3. Eigendom van het product gaat over van Elisabeth Valentijn naar de klant zodra de overdracht heeft plaatsgevonden aangezien Elisabeth Valentijn niet op de locatie blijft na de overdracht.
4. De klant is verantwoordelijk om alle niet eetbare decoratie van de taart te verwijderen voordat deze wordt gesneden en gegeten.
5. Elisabeth Valentijn adviseert de klant over de beste zorg voor de taart afhankelijk van het weer. Indien de klant ervoor kiest om dit advies niet aan te nemen kan Elisabeth Valentijn hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.
6. Elisabeth Valentijn is niet verantwoordelijk voor het verschaffen van gebaksschoteltjes, vorkjes, servetjes, taartmes of voor het aansnijden van de taart.

Verantwoordelijkheid

1. Producten van Elisabeth Valentijn kunnen melk, granen, noten, cacao of andere allergenen bevatten of hiermee in aanraking zijn geweest. Hoewel alle voorzorgsmaatregelen worden getroffen in het geval van bekende allergieën, blijft het verantwoordelijkheid van de klant om de gasten te informeren. Elisabeth Valentijn is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.

Gehuurd materiaal

1. De klant is verantwoordelijk voor het retourneren van het gehuurde servies naar Elisabeth Valentijn binnen twee (2) weken na levering. Indien dit niet binnen deze periode gebeurd komt de borg te vervallen en kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Klachten

1. Indien de klant een klacht heeft over het geleverde product dient dit binnen twee (2) dagen bekend te zijn bij Elisabeth Valentijn. Elisabeth Valentijn bekijkt per geval hoe de klacht wordt opgelost.

Overig

1. Elisabeth Valentijn behoudt het recht om foto’s van het product te gebruiken voor promotionele doeleinde zonder vergoeding.
2. Elisabeth Valentijn behoudt het recht om last minute beslissingen te nemen over het ontwerp en wijzigingen door te voeren met als doel om de kwaliteitsstandaard te waarborgen.

×